Enää pari kolme tuntia ja tapaan Jousimiehen. Alku aavistus on kyllä hieman negatiivinen, mutta katsotaan lapsukaiset, katsotaan.
Nukuin pitkästä aikaa vallan mainiosti. Ah. Nyt menen puristamaan tuoretta appelsiinimehua, tosin tätäkään iloa ei kestä kuin maaliskuun loppuun. Näh.
Ja kyllä, Katin paita on Miss Mademoisellella. Tuossa noin makaa kauniisti. Pesenkö sen sulle?
Näin muuten outoa unta. Minua syytettiin WTC tornien romahtamisesta. Siinä oli itse Bush paikalla apina naamari päässä ja kaikki maailman Pentagonin äijät mun ympärillä osoittamassa sormineen mua. Mh. *rapsuttaa päätä* ei taida tietää hyvää.
Haluaisin myös niin ymmärtää synnyintähtikarttani, sen missä on ympyrä ja viivoja sisällä, ja joka muistuttaa ennemmin geometrian tehtävää kuin jotain järkevää... Osaako kukaan neuvoa mitä siitä pitäisi osata lukea, tai tulkita? Hankin sen tosiaan täältä.

Kuu
neliö
Merkurius
*

Tiistaina Kuu neliöi perääntyvää Merkuriusta Kaloissa ja aiheuttaa monenlaista pientä häiriötä lähinnä Kaksosille ja Kaloille. Huumoria vaan reppuun, niin päivä kääntyy plussan puolelle.

 

Skorpioni
*

Tänään kohtaat hankalalta tuntuvan tilanteen, jonka tiedät pystyväsi ratkaisemaan, mutta silloin joudut loukkaamaan jonkun auktoriteetin arvovaltaa. Aidossa elämässä ei ole muita auktoriteetteja kuin sinä itse, joten anna itsellesi lupa toimia.





Jaha, tämähän kuulostaa varsin mainiolta. Kitoos. Taitaa taas tehdä tämä köyhän miehen terapia istunto; hoen peilin edessä ennen lähtöäni, "näytät upealta", "näytät upealta"... plääh. Mutta, aion juoda iiison café au laitin ja ehkä croissantin. En tosin ole vielä varma. Viimeksi kun sen söin, jäi sitä hampaisiin ikävästi, tosin ainoa joka siitä kärsi oli Kati ;p. No mutta.
Minä raportoin tänne sitten kuinka Jousimies ja Skorpioni taistelivat
.
Oli vielä pakko laittaa tämä tänne.