Hi guys.
La tosiaan laskeuduin takasin suomen aikaan ja sitten sunnuntai aamuyö menikin oksennellessa. Joten su ja ma oli suunnattoman paha olo koko ajan, ja teki mieli itkeä koska vitutti niin saatanasti (!).
Nyt alan hiljalleen pääsemään taas takasin normaaliin elämään kiinni ja ruokakin alkaa taas pysyä sisällä.
Koko viikkona en ole saanut aikaseksi mitään. En ole lukenut yhtään. En tehnyt yhtään koulu tehtävää ja kaikki aika on menny joko Frendejä katellessa, tulevaisuutta stressatessa ja ahdistaessa tai miettiessä oman elämän ikuisia pieniä kysymyksiä.
Mä en tule ikinä löytämään uutta miestä. En ikinä. Muistakaa tämä kun kuolen vanhana piikana joka ei osaa yhdyssanoja. En tule ikinä löytämään miestä joka ymmärtäis mun vikoja, hyväksyis ne, tai joka ymmärtäis miks mulla on lieviä pakkomielteitä tietyistä asioista. Vihaan itseäni, vihaan sinkkuutta, vihaan parisuhdetta, vihaan maailmaa. I missed teenageworldangry.
ARGH!
Selkä on ollut koko viikon kipeä, johtunee sängystä. Ja siitä tosiasiasta että olen suunnattoman laiska liikkumaan. Mutta siihen saa nyt luvan tulla muutos.
Ensi viikosta alkaen olen tämä yli-tarmokas-joka-paikkaan-ehtivä-ja-kaikkea-tekevä-surkea-sinkku. Jeah.
a) en jaksa enää näitä selkäkipuja, b) vituttaa oma saamattomuus ja laiskuus c) pakko saada tehtyä kirjotukset läpi kunnialla.
K on vakaasti päättäny kannustamaan mua kertomaan ihastukselleni tunteistani, mutta minkäs teet kun ei ihastus "ehdi" nähdä. Noi hakaset ei nyt varmaan ollu ihan oikeutettuja, mutta tuntuu että kun kerran oltiin sovittu että nähdään, niin sitten ei päästäkään ja sitten tulee taas kavereita käymään jne. Ärsyttää.
Totesin myös et on pakko viedä noi Frendit L:n luo siksi aikaa et kirjotukset on ohi. Ei tästä muuten tule tasan yhtään mitään.
Mulla taitaa myös olla yleinen Helsinki vitutus. En vain enää jaksaisi millään asua täällä. Ärsyttää asua tällaisella saatanan snobi-alueella, ärsyttää kaikki jotka kulkee nokka pystyssä, ärsyttää kun aina pitää näyttää niin saatanan laittaudutulta kun käy lähikaupassa joka sijaitsee 20m päässä ulko-ovelta. Vituttaa ihmisten katseet kun lampsii kouluun villapaita ja huivi päällä, aivan kuin en olisi tarpeeksi hyvä.
On Turussakin varmasti näitä jotka luulevat olevansa ylempiarvoisia, mutta en usko että se näkyy siellä niin voimakkaasti kuin täällä. Toisaalta en sitten tiedä.
Äh. vitutus päivä. Yritän kirjoittaa tänne useammin. oikeasti.
Mutta pitäkää te itsestänne huolta ja niin edelleen. lässyn lässyn.