Perjantaina tapasin R:n Wiesbadenissa, käytiin kahvilla, shoppailemassa ja kävelyllä. Jäin yöksi, ja huomasin, että vaikka R tulee huomattavasti tasapainoisemmasta perheestä kuin minä itse, ja hänen elämänsä on niiin täydellistä, niin ei se silti ole esteenä uskomattoman vahvalle ystävyydelle. Keskusteltiin ja mietittiin sitä, että kuinka paljon ihmisen identiteetin muodostumiseen vaikuttaa minkälaisesta perheestä tulee, ja mitä on kokenut.

Tänään päivällä sitten hiljalleen siirryin kotiin takas isin luo, ja nyt odottelen iltaa. Tiedossa tuskin on mitään erikoista, todennäköisesti joko nukun kun vuosi vaihtuu tai sitten oon ulkona ja hihkun yhden vanhemman kanssa. Hih. Tavallaan harmittaa tällainen uuden vuoden vaihtuminen, mutta toisaalta on ihan mukava pitkästä aikaa viettää iltaa isin kanssa. Haluaisin perjaatteessa olla L:n seurassa, tai A:n, tai K:n, mutta ei voi mitään. R:kin kun meni ja valitsi 7 ruokolajin menü-illallisen poikaystävänsä kanssa fancypancy-ravintolassa pikkumustassa.

Kun rupean miettimään omaa elämääni, huomaan, että ihailen kauheasti ihmisiä jotka on opiskellu, oleillu tai asunu eri maissa. Ihailen näiden ihmisten rohkeutta ja uskoa itseensä, sitä kuinka he tulevat toimeen eri kulttuurien kanssa, enemmän tai vähemmän sulavasti, mutta tulevat kuitenkin.

Seuraavan kolmen kuukauden aikana, mun pitäis paahtaa täysillä, antaen hirmusti ja pitäisi suunnitella aikataulu niin, että siinä on myös tilaa akkujen lataamiselle, omalle itselleni. Uusi vuosi tuo tullessaan varmaan monia ikimuistoisia hetkiä, kaikkea uutta ja pelottavaa, mutta silti samalla niin kasvattavaa.

Asioita joita toivon vuodelta 2006:

* Haluan asunnon, jonka seinät voi maalata, ja jossa voin varmuudella asua ainakin kolme vuotta, ja jonka vuokra ei ole niin pilviä hipova.

* Haluan selvittää asioita erään henkilön kanssa.

* Haluan löytää itseni, vahvistaa minuuttani ja olla onnellinen itseni kanssa.

* Haluan käsittää mitä toivon tulevaisuudeltani.

* Haluan löytää alan, josta voisi tulla ammattini ja jota haluan tehdä intohimoisesti.

* Haluan selvitä ensimmäisistä neljästä kuukaudesta kunnialla, ilman että olen loppuunpalanut huhtikuun lopulla.

* Haluan löytää työn jossa viihdyn ja jota voisi mahdollisesti tehdä opiskelun ohella.