Karvanakki pyysi että selitän miten ihmissuhteet ja rakkaus eroavat toisistaan.... Mh. Yritetään.
Niin raa'alta kuin se kuulostaakin, ihmissuhde on mun mielestä sitä, että sitoudutaan toisiinsa, sitoudutaan auttamaan toista taloudellisesti, henkisesti ja fyysisesti. Sitoudutaan kasvattamaan mahdolliset lapset yhdessä, hoitamaan kotitaloutta yhdessä. Kun taas rakkaus tuo tähän kaikkeen sen mistä puhutaan aina lämmöllä, ystävyydellä, uskollisuutena ja luottamuksena.
Sain K:lta potkun persauksille, ja poistin Skorpionipojan elämästäni (lue: poistin puhelinnumerot ja mese osoitteen). Täysin oikein ja hyvältä tuntuu perkele. En välttämättä olisi halunnut tehdä tätä näin "radikaalisti", mutta koin toisaalta, että jos mies on tässä vaiheessa tuollainen, ettei voi vastata "teoistaan" tai olla rehellinen, niin enpä minä tuollaisen ihmisen kanssa suhdetta haluaisikaan (lainaus K:lta).
Nyt alkaa kyllä uudet tuulet puhaltamaan sanon minä!
Loppuviikosta on tiedossa rankkaa fyysistä duunia, ja toivottavasti asiallinen palkka siitä. Säästän ihan perkeleesti ja toukokuussa tulen sitten viettämään muutaman vapaa päivän kaupunkiin nauttimaan. Miehet saa nyt hetkeks jäädä, en jotenkin jaksa niitä ollenkaan tällä hetkellä (siis suhde asioissa). Haluan nyt hetken olla yksikseni, vaikka kaipaankin jotakuta jonka vierestä herätä aamulla ja jota passata ja paapoa. Taitaa pikkuveli soveltua tuohon tehtävään mainiosti :D
Nyt hieman hiljaisuutta maalla, duunia ja sitä oman elämän ongelmien ratkomista, ilman sen suurempia tunne-elämän kuohuja.
Olin Kaksosen luona eilen yötä, ja meinasi kyllä verisuoni pamahtaa, kun sieltä tulee taas näitä elämänviisauksia kuten: "sun ei pidä ajatella niin paljon tunteella" jne. Voi kyrpä sanon minä! Minä perkele ajattelen tunteella, toimin tunteitteni mukaan, ja hyvin on toiminu. Tunne-elämä onkin ollu aina melkoista vuoristorataa, mutta kun ajattelee, että jos olisin suhtautunut kaikkeen "rauhallisesti ja välinpitämättömästi", niin olisin jäänyt myös paljosta paitsi. Kaikessa pitää olla tunnetta mukana.
Hömp.