Uskomatonta. Kun vasta heränneenä (onko se yhdyssana?!) laitoin aamu teetäni, katselin ikkunasta ulos ja laitoin aamupalaan, tunsin itteni yhtäkkiä oudon onnelliseks. Tunsin että kaikki on noin suurinpiirtein kohdallaan. Äikän preli oli menny odotettua paremmin, eikä eilinen riita L:n kanssa enää edes kaduttanu (tai harmittanu). Naureskelin vaan. Elämä ei ole löytänyt suuntaa, mutta uskon että kyllä se sieltä aikanaan paljastuu, oli sitten ennen varsinaista hakua tai sen jälkeen.
Eilen illalla mesetin A:n kanssa, ja oli taas niin ihana huomata että on tuollainen tosi ystävä vieressä. Päivällä unohdin hetkeks alemmuus kompleksini ja koin olevani "normaali" ihminen, yksi muitten joukossa. Outoa kuinka pystyn painamaan sen aina taka-alalle kun huomaan hyvän päivän tulevan, kun huonoina päivinä se määrää elämän tahdin, osittain.
Yksi tällainen päivä maksaa tuhat huonoa takaisin, korkoineen.
Iloisuus ei edes kaikonnu kun kuulin että ylihuominen matikan preli oli siirretty huomiselle. Outoa. Angstia tai ahdistusta ei ilmaantunu ja kävelin iloisesti kotiin rallatellen
Royal Gigolosin California Dreamingia. Tanssijalka vipatti ja perse heilui. Yeah baby, groovy! Taitaa olla taas läpiyönbailaamisen-aika vuodesta :D Kun saisi vielä jostain rahaa, ja jonkun joka lähtis mukaan, niin mikäs siinä. Ei kai sitä nyt maaliskuun loppuun asti jaksa odottaa. Eieiei. Tosin sit se menee taas siihen et en tiedä mitä laitan päälle ja tunnen itteni jokaisessa asussa tyhmän näköiseksi. Joo okei. Mä bailaan yksinäni himassa - säästyy rahaakin eikä nolaa itteensä niin pahasti :D
Tiesittekö muuten et putoava kappale kiihdyttää putoamis vauhtiaan sitä mukaan mitä lähemmäs maata putoaa? Seuraaan täs meinaan sivu silmällä kun vastapäisen talon ukko heivaa lunta parvekkeelta alas. Mielenkiintoista indeed.
Sarah McLachlanin musiikki saa mut kyl ihan nirvanaan. Voi luoja kuinka kaunista. Se taitaa olla ainoa musiikki joka saa mut tuntemaan itteni täydelliseksi tällaisena kuin olen. Oh love <3.
Nyt katson hetken Frendejä, ja sitten matikan ja ruotsin pariin. ou beibee.

Lov ya guys!