Fiilis oli heti aamusta suht mukava. Heräilin erittäin rauhassa, laittauduin valmiiks ja lähdin kipittämään matkaan kahdentoista tienoilla - upouusilla kengilläni *virn* ihanat, ihanat, ihanat! Kun olin kävelly kaupungilla tunnin, totesin et, au au au. Tähän väliin täytyy kertoa vitsi et ymmärrätte seuraavan jutun.

Frendeissä, Phoebe saa tililleen vahingos 1000dollaria liikaa. Noh, hän sit soittaa pankkiin ja selvittää tilanteen, josta pankki kiitollisena rikastuttaa Phoebetä vielä 500dollarilla, eikä edes ota edellisiä 1000d pois. Rachel toteaa onnessaan että hey! sä voisit vaikka shoppailla! Tähän Phoebe sanoo, et arvaa mitä mä kuulisin joka askeleella jos vaikka ostaisin uudet kengät? Noh, not mine, not mine, not mine, not mine, not mine. Ja vaikka juoksisin, kuulisin edelleen sen!! Noh, lopulta sit Phoebe päättä lahjoittaa 1500d yhdelle kodittomalle naiselle, koska ei voi pitää rahoja, sehän olisi väärin. Totesin sit tänään R:lle et, voi helvetti sentään! mä kuulen joka askeleella au! au! au! au! Lol. ei tarvi ymmärtää, on oikeasti hauskempi kerrottuna xD

Käytiin syömässä hyvät pitsat, shoppailtiin hitusen, ja juotiin vielä kahvit. Kahvilla alettiin sit puhua näistä tietyistä tasoista joita miehet ja naiset on. Et on olemas a-taso, b-taso, c-taso jne. Ja et teoriassa, jokaisella on mahdollisuudet vain "oman tason" naiseen tai mieheen. Noh, kuitenkin, sit R totesi et miten hänellä on tunne et mä jätän niin paljon tekemättä ulkoisenolemukseni vuoksi. Jäin vähän järkyttyneenä kattomaan häntä, mut huomasin sit taas pian, et tätä varten ne tosi ystävät on; ettei aina tarvi sanoa kaikkea, vaan et toinen tietää missä mennään, ilman erikoisempia ilmotuksia. Ihmisten joukossa tunnen itteni hyvin usein harmaaks hiirulaiseks, vaikka en sitä välttämättä ole. Ja on monia asioita joita haluisin tehdä, mutta en yksinkertaisesti uskalla, koska en luota itseeni niin paljon. Tänä vuonna on siis paljon töitä edessä. Puuh. Mutta hey, pieni paine saa mut yrittämään aina parhaani, mikäli en vaivu masennukseen tms.

Lupasinkin jo itelleni, et aloitan vatsatanssin uudestaan. Mä niin rakastan sitä. En edes tajua minkä takia jätin sen kesken. Kokeillaan nyt uudestaan ;)

Nyt illalla tanssahtelen huvikseni huoneessani ja tunnen itteni hetkellisesti upeaks ladyks. Nautin tämän hetken kun voin ;)

K, jotain tiettyä suklaata vai vain yleisesti Milkaa? hey, on muuten ihan tosi kiva kun luet tätä, ei ole niin tyhmä olo. thänks babe <3